به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    انتخاب فریم ورک مناسب PHP باعث می شود برنامه شما به خوبی اجرا شود. در این مقاله به بررسی دو فریمورک بسیار محبوب در PHP، Laravel و Symfony خواهیم پرداخت. فریمورک های Laravel و Symfony را مقایسه کنید و محبوب ترین آنها را انتخاب کنید.

    شباهت های بین فریمورک های لاراول و سیمفونی

    Laravel و Symfony فریمورک‌های پی‌اچ‌پی چند پلتفرمی هستند که برای تسریع توسعه برنامه‌های PHP طراحی شده‌اند. فریمورک های تعریف شده در این فریم ورک ها به تعریف ساختار برنامه کمک می کند و افزودن به این فریم ورک ها توانایی افزودن قابلیت های جدید به برنامه را تسریع می کند.

    تفاوت بین این دو چارچوب

    ساده‌ترین راه برای شناسایی تفاوت‌های این دو چارچوب، دسته‌بندی ویژگی‌ها و مزایای مشابه است. بعد از رتبه بندی سوالات شروع می شود.

    شهرت

    نه تنها انتخاب یک چارچوب مبتنی بر شهرت، بلکه مزایای خود را دارد. لاراول محبوب ترین فریم ورک پی اچ پی است، اما سیمفونی همچنان در رتبه دوم قرار دارد.

    محبوبیت چارچوب آموزشی آنلاین و پشتیبانی با چیزهای زیادی همراه است. برای لاراول می توانید از آموزش های Laracast استفاده کنید که بسیار خوب هستند اما Laracast آموزش سمفونی ارائه نمی دهد. در حالی که Symfony هنوز مستندات عالی ارائه می دهد، به اندازه منابع لاراول گسترده نیست.

    عملکرد

    لاراول بهتر از نسخه های قبلی سیمفونی کار می کرد. با این حال، با بهینه سازی سمفونی در نسخه های بالاتر از 4، لاراول دیگر قدرت گذشته خود را ندارد.

    مدولار بودن و مقیاس پذیری

    Symfony شامل اجزای قابل استفاده مجدد است که ماژولاریت بیشتری را ارائه می دهد. فریمورک های Symfony برای پروژه های بزرگتر و پیچیده تر مناسب هستند. به همین دلیل است که توسعه دهندگان با تجربه ترجیح می دهند به جای لاراول از سیمفونی استفاده کنند.

    علاوه بر این، قدرت لاراول حول برنامه های مبتنی بر MVC می چرخد. اگر می خواهید از الگوی MVC دور شوید، لاراول نمی تواند به شما کمک کند. استفاده از لاراول در ابتدا به لطف مجموعه های مفید داخلی و وابستگی های از پیش ساخته شده در فریم ورک، آن را از چارچوب سمفونی بالاتر می برد.

    با این حال، اگر در حال ساخت یک برنامه در مقیاس بزرگ هستید، انتخاب وابستگی ها و افزونه ها برنامه شما را آسان تر، مقیاس پذیرتر و مقیاس پذیرتر می کند. در این بخش، امتیاز به دلیل انعطاف پذیری و ماژولار بودن سیمفونی به این چارچوب می رسد.

    موتور قالب

    استفاده از موتور قالب به شما کمک می کند منطق ارائه یا کد برنامه خود را در PHP بنویسید و منطق ارائه را به موتور قالب بسپارید.

    در حالی که Symfony با Twig به عنوان موتور الگو عرضه می شود، لاراول چیزهای بیشتری برای ارائه دارد.

    موتور قالب در لاراول بلید. Blade مزایای بیشتری نسبت به Twig ارائه می دهد و به شما امکان استفاده مجدد از کد را می دهد، اما این ویژگی در Twig امکان پذیر نیست.

     

    پشتیبانی از پایگاه داده

    هم لاراول و هم سیمفونی از نگاشت شی رابطه ای (ORM) برای دسترسی به داده ها استفاده می کنند. Doctrine از ORM با Symfony استفاده می کند در حالی که Laravel از ORM با Eloquent استفاده می کند.با ORM، پردازش داده ها بسیار ساده شده است، به خصوص در چارچوب های PHP.

    پایگاه داده مهاجرت

    انتقال پایگاه داده به صورت خودکار با Symfony انجام می شود. برای انجام این کار در Symfony می توانید فیلدها را در مدل به همین راحتی تعریف کنید. بنابراین به نظر می رسد که Symfony در حال برنده شدن است، اما بیایید نگاهی دقیق تر بیندازیم. در لاراول پایگاه داده Migration به صورت دستی انجام می شود اما نیازی به تعریف فیلد نیست.

    مدل سازی داده ها

    برای دسترسی به داده ها در لاراول باید مقداری SQL بدانید. اگرچه این مورد در مورد سمفونی صادق نیست، اما لازم است برای هر اتصال یک تابع Pool ایجاد شود.

    نتیجه نهایی

    هیچ یک از این فریم ورک ها برتری خاصی نسبت به دیگری ندارند، می توانید هر دو فریم ورک را امتحان کنید تا ببینید کدام یک برای شما مناسب است و سپس ویژگی هایی را که برای شما مهم هستند امتحان کنید. استفاده از فریم ورک برای برنامه نویسی با سرور می تواند سرعت کار را افزایش دهد.

    مشرق
    دوشنبه 18 بهمن 1400 - 13:43
    بازدید : 2660
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 6
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه